Producem structuri metalice pentru panouri solare fotovoltaice, destinate producatorilor de energii regenerabile, destinate firmelor cu servicii in domeniul fotovoltaic, destinate firmelor de distributie si montare panouri solare, destinate parcurilor fotovoltaice, etc.
Structurile sunt fabricate conform specificatiilor clientului si corespunzator cu echipamentele ce urmeaza a fi montate.
Suntem in masura sa oferim solutii la cheie insemnand, productie si montaj de structuri metalice pentru sustinerea panourilor solare fotovoltaice.
structura / suport / cadru metalic pentru panouri solare fotovoltaice,
Structuri de sustinere si suporti din otel


Elementele structuriilor metalice sunt confectionate din otel, tevi sau profile metalice, conform standardelor europene EN 10219 (EN 10305) grosimea lor variind intre 4,00 mm si 1,50 mm, garantand rezistanta mecanica necesara.
Structurile metalice pentru panouri solare fotovoltaice se realizeaza din module fixe sau module demontabile cu montarea acestora prin organe de asamblare (şuruburi,şaibe,piuliţe).
Fixarea panourilor pe structura metalică se realizează cu bride şi organe de asamblare la un cuplu de strângere stabilit prin proiectul tehnic.
Instalarea panourilor solare se face pe structuri metalice specifice, adaptate locului de instalare: acoperis inclinat, acoperis drept, fatada de cladire, teren pe sol etc.

Stabilirea structurii metalice potrivite trebuie sa tina cont de factori precum: viteza vantului la inaltimea de instalare, presiunea de referinta a vantului, structura solului in cazul instalarii pe sol, incarcarea data de zapada.

In cazul instalarii pe sol exista mai multe moduri de fixare a structurii:
Sisteme fotovoltaice instalate pe sol:
in fundatie betonata
cu suruburi fixate in sol
cu fixare directa in sol

Structura metalica are o rezistenta la agentii atmosferici de peste 30 ani
si o rezistenta superioara la intemperii.Este confectionata din otel cu grosimea variind de la minim
1,50 mm la un maxim de 4,00 mm – garantand o rezistenta mecanica optima.

Se asigura protectie anticoroziva prin grunduire si vopsire în funcţie de gradul de agresivitate al mediului.

Lanseaza o cerere de oferta

Asteptam cu interes cererile dumneavoastra.
Cu deosebita consideratie
Echipa BELVEDERE GROUP