O constructie usoara si eleganta, multifunctionala, cu structura metalica in intregime. Totul pentru cat mai mult spatiu! Realizata cu cele mai moderne si durabile materiale si usor de montat. Puteti alege dintr-o gama variata de hale estetice si standardizate.
Cu utilizari dintre cele mai diverse, de la spatii de productie la depozite industriale si comerciale sunt materializarea perfecta a oricarei utilizari/functionari.


Plecand de la numeroasele planuri standard, puteti realiza un spatiu care sa raspunda perfect nevoilor dvs., prin constructia pe structuri metalice oricare ar fii destinatia pe care doriti sa o dati.
Aceste constructii sunt prefabricate si montate cu cele mai moderne materiale caracterizate de o mare trainicie si rezistenta, cu un aspect si design modern, placut si util.
De asemenea, acordam o atentie deosebita nevoii clientilor de a personaliza constructia, in functie de caracteristicile, optiunile, destinatiei, utilizarii companiei respective sau ale marcii.
Ne adresam clientilor interesati de realizarea investitiilor in zona industriala, administrativa si comerciala dar si clientilor casnici/particulari cat si micilor intreprinzatori
Pentru realizarea unor structuri eficiente economic, luam in calcul, metode de optimizare in alegerea materialelor si procedee de fabricatie, conditia cea mai importanta fiind aceea a asigurarii cerintelor de rezistenta si capacitate, respectarea criteriilor de calitate la un pret corect si atractiv
Constructiile cu structura metalica, presupune costuri mai mici, viteza sporita de executie si greutate redusa in comparatie cu metodele traditionale.

Structurile metalice produse si construite de firma noastra sunt realizate din profile rectangulare sau rotunde, profile standard, tabla, profile ambutisate sau, in anumite cazuri, elemente cu sectiune variabila. Structurile sunt sudate sau sablate, grunduite si vopsite, iar la cerere se pot proteja prin galvanizare. Structurile metalice permit folosirea unei game largi de finisaje, astfel, structura poate fi aparenta, placata cu gips-carton, materiale compozite, placi beton, inchisa cu panouri tip sandwich ori tabla prevopsita sau pereti cortina, etc.
Invelitoarea si inchiderile laterale pot fi tabla de otel galvanizat nervurat sau prevopsita ori din panouri sandwich cu izolatie de spuma poliuretanica de diferite grosimi.

Caracteristici
Deschidere libera pana la15m;
Travee de 4m; lungime nelimitata;
Inaltimea la streasina: 2,5m – 6m;
Panta acoperis de 10- 45°;
Structura metalica din profile rectangulare sau rotunde.
Inchideri din tabla galvanizata sau prevopsita, panouri tip sandwich, alte materiale etc.
Acoperis realizat din tabla galvanizata sau prevopsita, panouri tip sandwich, etc.
La cerere set complet de jgheaburi si burlane.

Confort si utilitate, design modern si preturi atractive numai la noi le veti gasii..

Lanseaza o cerere de oferta

Asteptam cu interes cererile dumneavoastra.
Cu deosebita consideratie
Echipa BELVEDERE GROUP