PREZENTARE  FIRMA

S.C.  INDONI FER  SRL – Dragasani, – “BELVEDERE COMPANY”, se afla in prezent intr-un proces de modernizare continuă a fabricaţiei pentru a obţine performanţe la cele mai înalte standarde.

Aria activitatilor companiei s-a extins in timp cu alte activitati: confectii metalice , constructii metalice, civile si industriale.

Obiectul principal de activitate este : FABRICAREA DE CONSTRUCTII METALICE iar ca activitate principala:     FABRICAREA DE CONSTRUCTII METALICE SI PARTI COMPONENTE ALE STRUCTURILOR METALICE

Datorita calitatii serviciilor si produselor executate, compania noastra a cunoscut in ultimii ani o dezvoltare rapida si a desfasurat o activitate rentabila.
Cu o echipa dinamica in care experienta, imaginatia, calitatea lucrarilor si respectul pentru client sunt atributele firesti ale companiei, BELVEDERE COMPANY, reprezinta in acest  moment un partener sigur si corect pentru dvs., in domeniul confectii metalice, constructii metalice, structuri metalice si al constructiilor civile si industriale.
Producem o gama variata de produse si lucrari, cum ar fii: lucrari complexe sau lucrari simple, produse dupa originalitatea clientului,produse de orice dimensiuni, marimi, forme sau modele, lucrari/produse de confectii metalice, confectii din fier forjat, confectii din profile rectangulare sau rotunde si combinatii ale acestora, si pana la confectii din Inox si altele.
La cerere, executam produse unicat sau serii de produse conform specificatiilor dumneavoastra.

LUCRARILE noastre se disting prin design, finisaje de inalta calitate, originalitatea modelelor personalizate, grija fata de detaliu si armonizarea lor in spatiul destinat.
SCOPUL propus este acela de a asigura solutii particularizate , specifice oricarui stil de amenajare, astfel incit produsele noastre sa se integreze ,sa personalizeze si sa contribuie la crearea unui ambient unitar , confortabil, plin de eleganta si rafinament conform cu rigorile functionale si a principiilor estetice.
Atelierele de CONFECTII METALICE, din cadrul ” BELVEDERE COMPANY”, sunt recunoscute atat pentru designul atragator, cat si pentru rezistenta si profesionalismul cu care sunt realizate CONFECTIILE METALICE.
Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat dumneavoastra,clientii nostrii, sa fiti multumiti de serviciile noastre, precum si de colaborarea cu compania noastra.
Preturile practicate de noi sunt cele mai competitive si atractive si se negociaza cu fiecare client in parte, in functie de complexitatea lucrarii.

Dar stim ca intotdeauna e loc de mai bine si de aceea acceptam si aplicam idei noi si moderne intrevazand bune colaborari cu societati din tara sau de peste hotare.
Dorim sa va multumim pentru interesul aratat fata de activitatile desfasurate de noi si va invitam sa ne contactati pentru orice amanunt ce va este necesar, promitandu-va in acelasi timp ca orice intrebare va fi tratata cu toata seriozitatea.
Acceptand oferta noastra, puteti beneficia de o gama larga de produse si lucrari de CONFECTII METALICE realizate la comanda conform cerintelor dorite de dumneavoastra, asigurandu-va de profesionalismul companiei noastre, calitatea produselor, termenele de livrare prompte, impreună cu o politica de preturi avantajoasa pentru d-vs.,clienti care ne-ati asigurat o pozitie distincta pe piata locala si natională.
Scopul acestui site este de a imbunatati relatiile noastre cu PARTENERII si CLIENTII nostri, precum si cu oricine ar dori sa ne cunoasca, in vederea unei viitoare colaborari.

Va asteptam ! Contactati-ne cu incredere !