Pentru  informatii  detaliate  despre  produsele si serviciile   companiei  ,, BELVEDERE  COMPANY “           va rugam sa ne contactati cu toata increderea.

                           DATE de CONTACT : companie “BELVEDERE COMPANY”

”””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””'”””””””””””””””””””””””””””””””””

S.C.   INDONI  FER    S.R.L

Reg.Com. J38/490/2011
CUI/CIF: RO 29126938

SEDIU: Mun. DRAGASANI, Str. PODGORIEI, Nr. 53, Cod Postal 245700, Jud. VALCEA, Romania

Adresa corespondenta: Mun. DRAGASANI, Str. PODGORIEI, Nr. 53, Cod Postal 245700, Jud. VALCEA, Romania
     Hala  Productie:       Mun. DRAGASANI, Str. PODGORIEI, Cod postal 245700, Nr. 53A, Jud. VALCEA, Romania
 
Telefon TELEKOM  (mobil):          Tel: +40 767.252.542
Telefon RDS  (Firma Birou):           Tel:  +40 770.406.682
Director general:  COSTINEL DOBRE Tel: +40 773.743.373
Adrese E-mail Firma:
  • Gmail:      belvederecompany.dragasani@gmail.com
  • Yahoo:      belvederecompany@yahoo.ro

Web Site: www.belvederecompany.ro

_______________________________________________________

Punct de lucru: Mun. CODLEA, Str. Lunga, nr. 182, Jud. BRASOV – ( vizavi de OMV Codlea)

 _________________________________________________

Vă rugăm să completaţi formularul de comandă şi să ni-l transmiteţi iar noi vă vom contacta personal şi prompt pentru a vă prelua comanda. Oportunitațile sunt multiple, variante de executare si colaborare se găsesc întotdeauna cu bunavoință și seriozitate reciprocă.
Dumneavoastră sunteţi o persoană foarte importantă pentru noi. De aceea suntem întotdeauna interesaţi să vă preluăm comenzile cu proptitudine. Nu refuzăm nici o comandă, toate comenzile sunt preluate si intră într-un grafic de productie/livrari. Termenele de livrare se vor stabilii pe fiecare comanda in parte, in functie si de necesitatile d-vs.

Va multumim pentru timpul acordat.                      Web Site:   www.belvederecompany.ro

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE.  Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, BELVEDERE COMPANY, proprietarul acestui website, va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt folosite numai in scopul relatiilor comerciale pe care le avem cu d-vs. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.